Blog

4 motive să alegi o firmă de repatriere decedați din România

Sebastian Kirilă
Fondator
29.6.21
timp de citire, 5 min
29.6.21
timp de citire, 5 min
4 motive să alegi o firmă de repatriere decedați din România
Sari la capitol

Numeroase familii din România se confruntă cu decesul peste hotare al unor rude apropiate. Dacă vor să le aducă acasă trupul neînsuflețit au nevoie de o firmă specializată în repatrierea decedaților. Pentru repatriere poți alege o firmă din țară sau una din străinătate? Dar care e cea mai bună variantă pentru procesul de repatriere decedați? Dacă și tu te confrunți cu un deces peste hotare poate îți pui aceeași întrebare. Îți prezentăm astăzi 4 motive pentru care să optezi pentru o firmă din România atunci când faci repatrierea. Poate crezi că e normal să spunem asta având în vedere că noi activăm în țară și e normal să te gândești așa. Dar te asigurăm că beneficiile pe care le ai dacă colaborezi cu o firmă locală însemnat și vei ieși categoric în avantaj. Vei comunica mai ușor cu firma de repatrieri, vei avea prețuri de două ori mai mici pentru aceeași calitate și firma te ajută să respecți toate tradițiile de înmormântare. Să le luăm pe rând.

Comunicare ușoară cu echipa care face repatrierea

Dacă nu vorbești limba din țara în care s-a produs decesul, atunci îți va fi greu să comunici cu echipa de repatrieri de acolo. O să ai nevoie neapărat de un translator și asta vine la pachet cu timp pierdut și costuri suplimentare. Este mult mai simplu să te înțelegi cu cineva care cunoaște limba română. Totodată, echipa Kirilă Funerar comunică și în limba maghiară, deci suntem aici și pentru cei care sunt mai familiarizați cu această limbă.

Repatriere cu o firmă românească la standarde europene

Dacă te gândești să alegi o firmă din străinătate cu gândul că serviciile pe care le oferă sunt de mai bună calitate, suntem bucuroși să-ți spunem că firmele românești fac repatrieri la standarde europene. Oferim aceleași servicii și calitate ca o firmă din afara țării. De asemenea, ca să poată face repatrierile fiecare firmă este verificată și autorizată de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Prețuri chiar și de două ori mai mici decât în străinătate

Cum spuneam, serviciile unei firme românești și calitatea lor sunt aceleași cu ale unei firme din străinătate. Marele avantaj este că prețurile din țară sunt chiar și de două ori mai mici. De exemplu, dacă o firmă Românească vă taxează cu 3000 de euro pentru o repatriere, o firmă străină vă poate solicita 6000 de euro.

Firmele românești cunosc tradițiile de înmormântare

România are numeroase tradiții de priveghi și înmormântare. Sunt diferite în fiecare zonă a țării unei firme din străinătate obiceiurile românești nu îi sunt familiare. Doar o firmă românească care știe deja despre ce e vorba te poate ajuta să le respecți. Acestea sunt câteva motive pentru care să alegi o echipă românească dacă ai nevoie să aduci acasă o persoană apropiată care a decedat în străinătate. Mai multe detalii despre repatrierile pe care le facem găsești pe site în secțiunea Repatriere Decedați sau în articolele de pe blog.

Suntem alături de tine în momentele de cumpănă

Suntem alături de tine în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, de la repatrierea celor decedați până la organizarea ceremoniilor religioase.