Blog

Firmă repatrieri: ce să te asiguri că este inclus în serviciile de repatriere decedați

Sebastian Kirilă
Fondator
7.10.22
timp de citire, 5 min
7.10.22
timp de citire, 5 min
Firmă repatrieri: ce să te asiguri că este inclus în serviciile de repatriere decedați
Sari la capitol

Cea mai bună alegere în materie de servicii pentru repatrieri se efectuează după o documentație serioasă. În unele cazuri, poate chiar cele mai multe dintre ele, o alegere bună se poate face și în urma unor recomandări din partea cunoscuților.Însă, din păcate, decesul poate surveni inopinat. Și, chiar dacă moartea celui drag vine pe nepregătite, ai nevoie de cineva care să te ajute, fie că discutăm despre un deces în străinătate sau în țara de origine.În articolul următor, accentul este pus pe serviciile care trebuie să se regăsească în pachetele de repatriere oferite de firmele funerare.

Servicii firmă repatrieri: disponibilitate non-stop

Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare atunci când alegi o firmă de pompe funebre este disponibilitatea. Din păcate, decesul unei persoane dragi poate avea loc oricând și oricum, nu doar într-un interval de timp limitat și nu doar în timpul zilei.Astfel, disponibilitatea 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână este o condiție indiscutabilă.

Servicii de întocmire ale documentației legale

Deces subit sau nu, în străinătate sau în țara de baștină, atunci când apelezi la serviciile unei firme de pompe funebre, trebuie neapărat să existe mențiunea întocmirii documentației legale.De ce este necesar acest lucru?Pentru că, în cele mai multe cazuri, din cauza șocului inițial, solicitantului îi poate fi greu să se concentreze asupra deciziilor de moment. Mai mult decât atât, documentația legală în cazul unui deces și mai ales în cazul unei repatrieri necesită cunoștințe juridice pe care doar serviciile unei firme de repatriere le cunoaște în detaliu. Astfel, o echipă specializată în repatrieri te ajută să obții repede documentele necesare procesului de repatriere și înmormântare precum certificatul de deces tip C internațional și pașaportul mortuar. Astfel, ritualul funerar se va putea desfășura conform planurilor.

Cunoștințe de ordin juridic pentru repatrieri în țările europene

Specialiștii în repatrieri decedați trebuie să aibă cunoștințe juridice în ceea ce privește decesul în străinătate și întocmirea documentației. Echipa Kirilă Funerar are experiență dovedită la acest capitol. Am documentat:

Suntem specializați în servicii funerare din anul 2004, iar din 2015 am decis să creăm o echipă specială pentru repatriere.

Transport autorizat pentru repatrierea decedaților

Fapt știut sau nu, mașinile pentru transport funerar trebuie să îndeplinească niște condiții, iar una dintre ele este autorizația. Alte condiții care nu se pot negocia sunt ca autoutilitara funerară cu ajutorul căreia se efectuează transportul să fie dotată cu sisteme frigorifice, iar echipa care se ocupă de repatrieri să folosească un sicriu zincat pentru transportul defunctului.

Serviciile firmei de repatrieri decedați: îmbălsămarea defunctului

Un alt serviciu necesar pe care trebuie să-l ofere firmele de pompe funebre este tanatopraxia sau îmbălsămarea defunctului. Aceasta presupune readucerea aspectului natural al celui decedat pentru ca tu să petreci ultimele ceasuri cu cel trecut în neființă exact așa cum ți-l amintești.

Servicii de înmormântare tradițională și incinerare

Este recomandat ca serviciile firmei de pompe funebre la care apelezi să includă atât înmormântarea clasică, adică îngroparea defunctului, cât și incinerarea sau arderea trupului neînsuflețit într-un crematoriu.De ce?Pentru că există o posibilitate ca cel decedat să fi avut alte dorințe în ceea ce privește ultimul drum, diferite de cele ale familiei sau persoanelor care se ocupă de ritualul funerar. Iar dorințele celui trecut în neființă trebuie respectate.

Servicii de catering pentru înmormântarea tradițională

După ce procesul de repatriere s-a încheiat, urmează înmormântarea. Aceasta presupune și organizarea unei pomeni sau împărțirea pachetelor cu mâncare. De obicei, firmele de pompe funebre ar trebui să aibă inclus și acest serviciu.

Kirilă Funerar sau serviciile complete ale firmei de repatrieri decedați

De-a lungul timpului, ne-au călcat pragul peste 9000 de familii îndurerate, iar noi le-am ajutat pe toate cu:

  • disponibilitate 24/7,
  • servicii de întocmire a documentației legale,
  • transport funerar,
  • repatriere decedați,
  • servicii de catering,
  • articole funerare,
  • sfaturi și îndrumare,
  • servicii de incinerare,
  • servicii de îmbălsămare.

Acest lucru nu înseamnă că ne vom opri aici. Am învățat de la cei mai buni și ducem tradiția cu respect, devotament și seriozitate mai departe. Alege o firmă de repatriere decedați din România.Suntem disponibili non-stop pentru tine la numerele de telefon: +40 740 177 110 / +40 745 317 273.

Suntem alături de tine în momentele de cumpănă

Suntem alături de tine în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, de la repatrierea celor decedați până la organizarea ceremoniilor religioase.