Restricție care se aplică ceremoniilor de înmormântare, ordonanța militară din 21.03.2020

Restricție care se aplică ceremoniilor de înmormântare!

Conform ordonanței militare din data de 21.03.2020, articolul 2, alineatul 3, se pot oficia acte religioase (înmomântări) la care pot participa maximum 8 persoane!

Echipa Kirilă Funerar este non-stop la dispoziția persoanelor care se confruntă cu pierderea unui apropiat drag, în această situație de urgență națională, chiar și deceselor survinite în urma Covid19.

Suplimentar, Kirilă Funerar oferă posibilitatea de a transmite ceremonia funerară live, prin internet, rudelor de aproape sau de departe, care nu pot fi prezente din cauza restricțiilor curente!

Art. 9. – (1) Ordonanța militară nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgență care privesc aglomerările de persoane și circulația transfrontalieră a unor bunuri, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 219 din 18 martie 2020, se completează după cum urmează:
1. La articolul 2, după alineatul (1) se introduc două noi alineate, alineatele (2) și (3), cu următorul cuprins:
(2) Se pot oficia slujbe în lăcașurile de cult de către slujitorii bisericești/religioși, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online.
(3) Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, precum și împărtășirea credincioșilor bolnavi la spital sau la domiciliul acestora.”

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.