Blog

Facilităm plata repatrierilor din străinătate - achită în avans, în rate fixe, convenabile

Sebastian Kirilă
Vera Kirilă
Fondator
8.7.24
timp de citire, 5 min
Vera Kirilă
Vera Kirilă
8.7.24
timp de citire, 5 min
Facilităm plata repatrierilor din străinătate - achită în avans, în rate fixe, convenabile
Sari la capitol

Facilităm plata repatrierilor din străinătate - achită în avans, în rate fixe, convenabile

În funcție de distanța parcursă până în România, repatrierile din străinătate pot ajunge la câteva mii de euro. Costurile pot fi greu de suportat pentru familia îndoliată în cazul în care nu sunt fonduri puse deoparte pentru situații nefericite. 

De asemenea, în străinătate, indiferent de țară, nimeni nu beneficiază de Ajutor de înmormântare din partea statului. 

România este singura țară din Europa care oferă Ajutor de înmormântare din partea statului. Pentru a beneficia de el, persoana decedată în străinătate trebuie să fie angajată sau pensionară în România la momentul decesului. 

Astfel, dacă românul decedat peste hotare nu îndeplinește nici una dintre condițiile de mai sus, familia trebuie să achite din banii proprii toate costurile de repatriere. 

Pentru astfel de situații am conceput Planurile funerare pentru repatrierea persoanelor care și-au pierdut viața în străinătate. 

Ce presupune Planul funerar de repatriere decedați?

Am conceput acestă soluție pentru a oferi românilor stabiliți în străinătate să organizeze în avans repatrieri în România. 

Pachetul de repatriere cuprinde întocmirea documentației legale,

traducerea documentației, aducerea în țară a defunctului într-o mașină funerară frigorifică, îmbălsămare și igienizare, obținerea Pașaportului mortuar și un sicriu premium. De asemenea toată munca va fi realizată de un personal calificat, care a efectuat până în prezent zeci, chiar sute de repatriere.

Pentru acest Plan am introdus plata în rate despre care vorbim pe larg în cele ce urmează

Cui dedicăm acest plan? 

Fiecărui român care locuiește peste hotare. 

În cazul în care decesul este neprevăzut, nu survine din pricina unei boli sau a vârstei înaintate, cel mai probabil familia nu s-a gândit să economisească pentru o astfel de situație. Astfel, un eveniment nefericit poate fi o provocare financiară pentru apropiații care se ocupă de repatriere. 

De asemenea, costurile pot lua familia pe nepregătite chiar și atunci când posibilitatea ca un apropiat să își piardă viața este mare. 

Cu ajutorul Planului funerar pentru repatriere ne-am propus să îți facem mult mai ușoară organizarea unei eventuale repatrieri. De acum poți achita în avans, în rate fixe, serviciile de repatriere pe care ți le punem la dispoziție.

Cum? 

Intră pe site-ul nostru și solicită o ofertă personalizată de repatriere. Comunică-ne localitatea de peste hotare în care locuiește persoana pentru care vrei să obții acest pachet, precum și localitatea din România în care se va face repatrierea.  

Apoi selectează numărul de rate în care vrei să achiți: 6, 12, 24, 36, 48 sau 60. Trimite-ne cererea ta, iar noi îți vom calcula atât costul repatrierii, cât și suma echivalentă unei rate. 

Pe lângă plata în rate, poți achita și integral, în avans. Dacă optezi pentru această variantă primești din partea noastră o reducere de 15%! 

Cum funcționează concret Planul de repatriere?

Să presupunem că, în urma calculelor, prețul stabilit pentru o repatriere din orașul X în România este de 1.800 de euro. 

Dacă optezi, de exemplu, pentru plata în 60 de rate vei avea de achitat 30 euro pe lună, vreme de cinci ani.

Dacă alegi să plătești într-un număr mai mic de luni, rata este după cum urmează: 

6 luni = 300 euro/lună

12 luni = 150 euro/lună

24 luni = 75 euro/lună

36 luni = 50 euro/lună

48 luni = 37,5 euro/lună

Apoi, dacă dorești să achiți integral suma de 1.800 de euro, cu reducerea de 15% vei avea de achitat cu 270 euro mai puțin, adică 1.530 euro. 

Care variantă este mai potrivită pentru tine? Dacă te-ai hotărât deja asupra Planului de repatriere, intră pe site-ul nostru și solicită-ne o ofertă personalizată! Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Suntem alături de tine în momentele de cumpănă

Suntem alături de tine în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, de la repatrierea celor decedați până la organizarea ceremoniilor religioase.