Blog

Tot ce trebuie să știi despre Planurile de înmormântare Kirilă Funerar - întrebări frecvente și răspunsuri detaliate

Sebastian Kirilă
Vera Kirilă
Fondator
1.10.24
timp de citire, 5 min
Vera Kirilă
Vera Kirilă
1.10.24
timp de citire, 5 min
Tot ce trebuie să știi despre Planurile de înmormântare Kirilă Funerar - întrebări frecvente și răspunsuri detaliate
Sari la capitol

Cele trei Planuri funerare pe care le-am pregătit pentru clienții noștri îți oferă posibilitatea să organizezi din timp servicii funerare locale, incinerări și repatrieri și să le achiți în avans, în rate fixe. 

Mai multe amănunte despre ce cuprind Planurile de înmormântare Kirilă Funerar și cum poți să beneficiezi de unul dintre ele găsești pe pagina dedicată special acestui subiect sau în articolele pe care le-am publicat deja pe site. 

Dacă deja te-ai documentat legat de planurile funerare, probabil că în minte ți-au apărut întrebări precum „La nevoie, pot folosi Planul funerar pentru altă persoană?”, „Cum funcționează plata în rate? Trebuie să merg lună de lună la bancă?”, „Ce se întâmplă dacă nu plătesc o rată?” 

În următoarele rânduri dorim să răspundem întrebărilor tale, dar și să-ți oferim alte detalii pe care considerăm că e important să le cunoști. 

Cum funcționează plata în rate? Trebuie să merg lună de lună la bancă?

Ne-am asigurat că îți poți plăti ratele în cel mai simplu mod. Tot ce ai de făcut este ca în momentul în care achiți prima rată să introduci datele de pe cardul tău. Din acel moment rata aferentă planului tău se va debita lunar, pe toată perioada pe care ai selectat-o. 

Ce se întâmplă dacă nu pot plăti rata lunară la timp?

Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute, că pot exista luni în care pur și simplu îți e imposibil să achiți rata aferentă serviciului de repatriere.

Dacă nu reușești să plătești o rată lunară la timp, te rugăm să ne contactezi pentru a discuta despre opțiuni și pentru a evita eventualele penalizări.

Pot face modificări la Planul de rate, pe parcurs? 

De multe ori, atunci când ne planificăm ceva, lucrurile nu decurg exact așa cum ne-am imaginat. De exemplu, poate îți dai seama că e mai avantajos pentru tine să achiți în mai multe sau mai puține rate. 

Indiferent de situația pentru care vrei să faci schimbări în planul de rate, ai flexibilitatea sa o faci în funcție de nevoile și preferințele tale. Suntem aici să te ajutăm să actualizezi planul în consecință.

Cum se gestionează situația în cazul în care persoana pentru care am achiziționat planul se mută în altă locație sau țară?

Fie că planul este pentru tine sau pentru altă persoană, la un moment dat pot apărea gânduri de mutare într-o altă zonă a țării sau chiar într-o țară străină. 

În aceste situații, planul de rate poate fi ajustat pentru a reflecta schimbarea de locație și implicit de kilometri parcurși. Vom colabora cu tine pentru a actualiza detaliile necesare.

Este posibil să transfer planul de rate altei persoane? 

În unele cazuri, puteți să transferați planul de rate altor persoane. Contactați-ne pentru a discuta despre procedura și detaliile acestui proces.

Ce se întâmplă dacă la un moment dat hotărăsc să renunț la plan? Îmi primesc banii înapoi? 

Pentru cei care doresc să renunțe la planul funerar există două variante. 

O variantă este să pui planul pe pauză. Asta înseamnă că nu vei mai plăti ratele pentru o perioadă de timp stabilită de tine. Apoi, reiei ratele când dorești. 

Altă variantă este să transferi planul funerar altei persoane care are nevoie de el. Astfel, suma pe care ai achitat-o până în acel moment nu se pierde. 

Ce se întâmplă dacă din momentul în care am achiziționat planul și până în momentul decesului, se majorează prețul serviciilor de înmormântare? 

În domeniul funerar prețurile se majorează de la an la an. Crește prețul lemnului, de exemplu, și automat producătorii modifică prețul sicrielor. De asemenea, în ultimii ani ani au fost creșteri de preț la benzină, ceea ce face ca și transportul funerar să fie mai costisitor. 

În ciuda creșterilor, încercăm, pe cât posibil, ca la momentul înmormântării să efectuăm serviciile pentru care ne-am luat angajamentul fără niciun cost în plus. 

Totuși, în situații cu modificări majore de preț, vom ajusta costul raportat la indicile robor. 

Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primim legate de planurile noastre. Totuși, dacă ai nevoie de informații în plus față de cele prezentate aici sau de cele de pe site-ul Kirilă Funerar, nu ezita să ne contactezi. Îți stăm la dispoziție în fiecare zi cu toate amănuntele pe care vrei să le cunoști! 

Suntem alături de tine în momentele de cumpănă

Suntem alături de tine în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, de la repatrierea celor decedați până la organizarea ceremoniilor religioase.