Blog

Cum să organizezi din timp o înmormântare? Plata în rate convenabile pentru toate serviciile Kirilă Funerar 

Sebastian Kirilă
Fondator
4.6.24
timp de citire, 5 min
4.6.24
timp de citire, 5 min
Cum să organizezi din timp o înmormântare? Plata în rate convenabile pentru toate serviciile Kirilă Funerar 
Sari la capitol

La un moment dat, fiecare dintre noi începem să ne gândim la serviciile funerare de care, mai devreme sau mai târziu, vom avea nevoie.

Începem să verificăm prețurile și să adunăm bani, deoarece nu vrem să fim o povară financiară pentru membrii familiei care se vor ocupa de pregătirile necesare în caz de deces.

Chiar dacă Ajutorul de înmormântare se majorează de la an la an, de cele mai multe ori acesta nu acoperă toate costurile pe care le presupune o înhumare sau o eventuală repatriere. Ca să nu mai zicem că sunt situații în care nu îndeplinim criteriile pentru acordarea Ajutorului din partea statului. 

Apoi, dacă banii pe care îi aduni sunt mereu la îndemâna ta, riști să îi cheltui în situații care par urgente la momentul respectiv. Iar, după ce a trecut evenimentul neprevăzut, te trezești din nou fără nicio economie pentru înmormântare. 

Noi am luat în considerare fiecare aspect și am gândit o soluție pentru tine. 

Cum ar fi, să zicem, dacă lună de lună ai putea să aduni o sumă fixă, modică, pentru o eventuală înmormântare?

Mai mult, cum ar fi dacă te-ai putea asigura că nu vei folosi banii adunați pentru nicio situație neprevăzută? 

Sau că suma pe care o vei aduna lunar este atât de mică, încât vei putea să economisești și pentru alte cauze?

Toate acestea sunt posibile dacă decizi să organizezi și să plătești înmormântarea în rate cu ajutorul planurilor funerare de la Kirilă Funerar! 

Ce presupun planurile funerare? 

Să îți faci un plan funerar înseamnă să organizezi în avans o eventuală înmormântare, incinerare sau repatriere. Poate fi atât pentru tine, cât și pentru o persoană apropiată. 

Mai mult, pe lângă organizare, vei putea achita din timpul vieții toate serviciile pe care ți le oferim noi, ca firmă specializată. 

Plata se poate face, în funcție de opțiunea ta, în până la 60 de rate fixe, lunare. Bineînțeles, dacă dorești, poți opta pentru un număr mai mic de rate, ca să fii sigur mai rapid ca ai pusă deoparte suma necesară pentru slujba funerară. 

Cele trei tipuri de planuri funerare disponibile la Kirilă Funerar

După cum am menționat deja, îți oferim posibiliatea să organizezi din timp atât servicii funerare locale, cât și incinerări sau repatrieri. În continuare, îți vom explica ce cuprind si ce costuri au fiecare dintre ele. 

Servicii funerare locale

Planul pentru un  serviciu funerar local include întocmirea documentației legale, transportul funerar în județele Satu Mare sau Maramureș, îmbălsămarea și manipularea (igienizat, îmbracat), un sicriu din gama premium și o cruce de lemn.  

Costul total este de 3.500 de lei care se poate achita în 60 de rate sau mai puțin. Dacă alegi opțiunea cu 60 de rate, în fiecare lună vei achita doar 58 de lei. 

Servicii de incinerare 

Planul pentru incinerare include, la rândul lui, pregătirea documentației legale, transportul către crematoriu, urna pentru cenușă și transportarea acesteia la locația indicată. 

Totalul este de 5400 de lei, echivalentul a 90 de lei achitați lunar, în 60 de luni. 

Planul pentru repatriere

Când vine vorba pachetul pentru repatriere, acesta include întocmirea documentației legale și a Pașaportului mortuar, traducerea documentației, transportul în țară a defunctului într-o mașina frigorifică, îmbălsămare profesională și manipulare, sicriu premium. 

Costurile pentru o repatriere diferă de la caz la caz, și se socotește în funcție de numărul de kilometri pe care îi parcurgem. Dacă dorești să știi care este prețul pentru repatrierea dintr-o anumită țară până în România, te poți interesa apelând unul dintre numerele de telefon disponibile pe site-ul nostru. 

Mai multe detalii despre planuri funerare găsești pe pagina noastră, creată special în acest scop. Aici îți poți alege singur numărul de rate în care dorești să plătești și să ne trimiți o cerere în acest sens. Iar dacă alegi să achiți integral, primești din partea noastră o reducere de 15%. 

Suntem alături de tine în momentele de cumpănă

Suntem alături de tine în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, de la repatrierea celor decedați până la organizarea ceremoniilor religioase.