Blog

Planuri de înmormântare cu Kirilă Funerar: plata în rate sau plata integrală? Ce variantă e mai avantajoasă?

Sebastian Kirilă
Sebastian Kirilă
Fondator
14.6.24
timp de citire, 5 min
Sebastian Kirilă
Sebastian Kirilă
Fondator
14.6.24
timp de citire, 5 min
Planuri de înmormântare cu Kirilă Funerar: plata în rate sau plata integrală? Ce variantă e mai avantajoasă?
Sari la capitol

Pe scurt, planurile funerare pe care ți le propunem te ajută să organizezi o înmormântare cu mult înainte să aibă loc decesul propriu zis. Prin intermediul lor, ai la dispoziție toate serviciile necesare pentru: 

  • Înmormântări pe plan local - în județul Satu Mare sau în județul Maramureș
  • Incinerare 
  • Repatriere 

În articolul de față vom dezbate modalitățile în care poți să achiți pentru aceste planuri: în rate sau plata integrală. La sfârșit vei putea să hotărăști singur care dintre ele este mai avantajoasă pentru tine. 

Plata în avans, în rate, pentru servicii funerare

Am decis să implementăm plata în rate pentru serviciile noastre, tocmai pentru ca tu să fii mai liniștit din punct de vedere financiar. 

O înmormântare clasică presupune costuri substanțiale, iar la sfârșit te poți trezi cu o gaură mare în buget sau cu datorii. Dar, dacă alegi să plătești în rate, nu mai ai de plătit sume mari dintr-o dată. 

Un alt punct forte este că poți să îți selectezi cel mai convenabil număr de rate pentru tine. Pe site-ul nostru, ai de ales dintre următoarele variante: 6, 12, 24, 36, 48 sau 60 de rate, pentru fiecare dintre cele trei pachete funerare. 

Să zicem, de exemplu, că optezi pentru plata în 60 de luni (cinci ani). Dacă facem un calcul simplu, ne dăm seama ca suma care îți revine de achitat în fiecare luna este foarte mică. 

Prețul pentru serviciile funerare locale este de 3.500 de lei. Dacă achiți această sumă în șaizeci de luni, rata este de doar 58 de lei pe lună.

Apoi, dacă luăm serviciul de incinerare, al cărui preț este de 5.400 de lei și selectăm același interval de timp, rata lunară este de 90 de lei. 

În plus, ține cont că ratele propuse de noi sunt fixe. Din partea noastră nu va apărea niciun fel de modificare a sumei aferente unei rate, stabilite la început. 

Plata integrală 

Plata integrală a planurilor funerare vine, la rândul ei, cu beneficii.

În primul rând, vei fi liniștit că ai scăpat de o grijă. Nu vei mai fi măcinat de gânduri cu privire la propria înmormântare sau la decesul unei persoane apropiate (dacă pachetul este destinat altcuiva). Vei știi că ai totul pus la punct în cazul unui eventual deces și că aparținătorii nu vor fi nevoiți să împrumute bani pentru cheltuielile de înmormântare. 

Apoi, dacă te hotărăști să achiți integral suma stabilită, beneficiezi de 15% reducere pentru oricare dintre cele trei planuri funerare. 

Dacă dăm din nou ca exemplu serviciul funerar local, al cărui cost este de 3.500 de lei, o reducere de 15 procente din această sumă reprezintă 525 de lei. Vei avea de achitat 2.975 de lei în loc de suma inițială. 

Pentru planul de incinerare reducerea este de 810 de lei, deci vei scoate din buzunar 4.590 lei în loc de 5.400 lei. 

Așadar, care dintre cele două modalități de plată îți este mai favorabilă? 

Dacă îți dorești o ofertă personalizată pentru un Plan funerar, te invităm să intri pe site și să ne trimiți o solicitare pentru serviciul dorit! 

Suntem alături de tine în momentele de cumpănă

Suntem alături de tine în momentele dificile ale pierderii unei persoane dragi. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, de la repatrierea celor decedați până la organizarea ceremoniilor religioase.