Serviciul repatriere decedați – cum îl gestionăm pe perioada pandemiei

Auto-izolarea, cea mai bună metodă până în momentul de față prin care poate fi prevenită răspândirea noului coronavirus, reprezintă o perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi. Stările de melancolie, stările depresive și monotonia par să ne pândească continuu. Cu toate acestea, nu trebuie să le lăsăm să-și facă loc în sufletul nostru – ne pot transforma autoizolarea într-o perioadă extrem de toxică și nu ne dorim deloc acest lucru.

Autoizolarea ne păzește de COVID-19, însă nu și de decese. Cu toate că situația este complicată în țară, dar și peste hotare, echipa noastră vă rămâne în continuare aproape. Vom trece cu bine și peste această perioadă împreună, noi fiind aici să ne ocupăm cu profesionalism, în locul vostru, de repatrierea decedaților. Vorbim în cele ce urmează mai pe larg despre modul în care ne desfășurăm activitatea pe timpul pandemiei, în special serviciul de repatriere decedați.

Săptămânal repatriem persoane care au suferit de COVID-19 și nu numai!

Potrivit unor statistici, în ultima vreme s-a înregistrat un număr record de decese, dintre care aproximativ 40% doar din cauza COVID-19 – un procent alarmant după cum puteți observa. Echipa noastră rămâne pe poziții în această perioadă, realizând săptămânal repatrieri din mari țări are Europei și nu numai precum Germania, Italia și Anglia.

Înțelegem în totalitate cât de dificilă este această perioadă pentru fiecare dintre voi, iar de aceea, ca întotdeauna, nu solicităm taxe suplimentare privind transportul. Pe lângă acest aspect, vă stăm la dispoziție cu suport gratuit pentru a depăși un astfel de impas.

Ca persoană fizică, este destul de greu să obții repatrierea funerară a unui membru al familiei acum, având în vedere ce haos s-a creat la nivel global. Scopul nostru este să vă ajutăm să va puteți conduce membrul familiei pe ultimul drum, întocmai cum noile ordonanțe în vigoare impun. După cum am mai spus, serviciul nostru repatriere decedati nu conține taxe ascunse, noi încercând mereu să vă venim în ajutor la cele mai corecte și avantajoase prețuri.

Lăsăți aspectele legale pe mâna noastră.

Nu putem să spunem că am fost de mare ajutor dacă nu ne facem treaba până la capăt. De aceea, pentru a depăși cu o mai mare ușurință toată această perioadă grea, vă ajutăm să organizați ordonat toate aspectele legale. Mai exact, vă putem ajuta să obțineți actele necesare, dar și aprobările de care aveți nevoie pentru a primi ajutorul de înmormântare.

Noile ordonanțe în vigoare nu ne permit să intervenim asupra trupului defunctului. Însă, după ce vom trece împreună și peste această perioada grea încercată, vă vom putea oferi din nou serviciul de îmbălsămare, învățat de la profesori de tanatopraxie din Anglia. Regășiți mai multe detalii aferente aici.

Kirila Funerar este despre oameni care, în momente extrem de dificile, rămân alături de cei greu încercați. De aceea, după cum am mai spus, realizăm, în această perioadă, curse săptămânale pentru repatrierea celor decedați în străînătate, fie din cauza noului coronavirus sau alte probleme.

Anii de experință ne recomandă profesionalismul cu care realizăm serviciul de repatriere decedați. Orice transport se va desfășura în deplină siguranță și igienă, întocmai cum este și normal. Revenind la pagina home regășiți și mai multe detalii cu privire la serviciile pe care le oferim. Pentru și mai multe informații, vă stăm la dispoziție continuu prin apel telefonic la: 0749 087 859