Repatriere Decedați Cost – Descoperă toate costurile implicate

Ce cost implică serviciile de repatriere decedati?

După cum prea bine știm, în această perioadă foarte multe țări se confruntă cu pandemia de coronavirus. Acest virus a făcut deja mii de victime, multe dintre acestea fiind chiar români aflați în străinătate la muncă sau chiar în vacanță. Repatrierea celor decedați de pe teritoriul unei alte țări este un proces ce implică mai multe aspecte. Din acest motiv, trebuie lăsat pe mâna unor profesioniști. Echipa noastră de la Kirila Funerar vă poate ajuta cu toate cele necesare pentru a aduce defunctul acasă.

Cu siguranță că în momentul în care aveți de-a face cu o asemenea situație, primul impuls este să căutați în mediul online „repatriere decedați cost”. În cazul în care te întrebi care sunt costurile unui asemenea serviciu, precizăm faptul că acestea sunt în funcție de localitatea unde a decedat persoana în cauză. Mai pe înțelesul tuturor, calculăm exact distanța în km între localitatea de unde trebuie adus defunctul și localitatea unde trebuie să ajungă în România, din acest motiv nu vei găsi prețuri concrete publicate în online pentru serviciile de repatriere decedati. Însă, poți apela oricând la 0749 087 859 sau să contactezi formularul de mai jos, și un agent din cadrul departamentului de repatriere decedați îți va transmite telefonic și în scris toate costurile, respectiv întreaga procedură. 

Serviciile de repatriere nu includ doar transportul defunctului. În costul final este inclus chiar și un sicriu standard. În acest fel, nu trebuie să vă mai faceţi probleme în această privință și să căutaţi în alte locuri cele necesare.

Atunci când ne confruntăm cu situația pierderii cuiva drag, pare că totul se prăbușește în jurul nostru. Nu mai gândim și nu mai acționăm așa cum o facem în mod normal.

Gândul că nu vom mai revedea vreodată persoana decedată, că nu vom mai avea ocazia de a petrece timp cu aceasta, ne fac să intrăm într-o stare de tristețe, delăsare sau chiar depresie. În aceste momente este extrem de important să avem alături persoane care să ne sprijine. Fie că vorbim de familie, prieteni sau colegi, este bine să știm că avem un umăr pe care să plângem și o mână de ajutor în caz de nevoie.

Însă, în ceea ce privește tot ce ține de organizarea evenimentului în sine, este bine să apelăm la ajutorul unor profesioniști în domeniul de repatriere decedati. Și aici intervenim noi! Îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști care îți vor oferi servicii de calitate, ireproșabile.

Este greu să ne organizăm atunci când avem de-a face cu un asemenea eveniment ce se întâmplă pe teritoriul țării noastre, dar sarcina devine cu mult mai grea atunci când cineva își pierde viaţa pe teritoriul unei alte țări.

Documentele necesare repatrierii

Probabil aspectul care îți dă cea mai mare bătaie de cap în ceea ce privește repatrierea este documentația necesară. Dacă nu dețineţi toate informațiile necesare, te poți lovi de fel și fel de condiții și proceduri în fiecare țară. De aceea, noi vă ajutăm și cu toate actele necesare la autoritățile unde are loc decesul.

Ar mai fi aici de menționat și serviciile precum îmbrăcarea și îmbălsămarea decedatului. Este foarte important ca acestea să fie de calitate. Însă, dacă alegem să le facem în străinătate, costurile se pot ridica până la sute de euro.  Pe teritoriul României însă, acestea se pot realiza la prețuri mult mai mici și de aceeași calitate.

Repatrierea și înmormântarea implică de obicei niște costuri nu foarte mici. Dar să ne gândim numai la ce sume am ajunge dacă ar fi nevoie ca 2 – 3 membri ai familiei ar trebui să se deplaseze și să stea o perioadă în țara unde a decedat persoana în cauză. Cu siguranță s-ar ajunge la cheltuieli destul de mari. Apelând la serviciile noastre, elimini din start aceste costuri. Echipa noastră va face toate demersurile necesare pentru ca defunctul să fie adus în siguranță pe teritoriul țării, la cele mai mici costuri.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.