Proceduri de repatriere – familia îndoliată, avantajată de serviciile noastre

În viață, singură certitudine este…moartea. Totuși nu trăim cu gândul că această clipă de sfârșit va veni.

 

Vestea morții este pentru toată lumea una tragică. Sunt momente de durere maximă, mai cu seamă din cauza neputinței. Pentru mare parte din români, cu rude ce trăiesc în afara țării, sunt la muncă în străinătate, un astfel de scenariu al morții înseamnă negreșit și costuri foarte mari pentru rânduiala  înmormântării. Nimeni nu își dorește să rămână cu regretul de a nu fi adus pe cei dragi acasă, să fie înmormântați pe pământ românesc.

Ce presupune repatrierea? Sunt pași birocratici mai complecși și mai variați decât atunci când familia îndoliată se pregătește de înmormântare în țară. Trupul neînsuflețit trebuie preluat de la morgă și adus în țară. Există legi care reglementează modul corect în care acest lucru este posibil. De aceea, nicidecum nu veți putea face ceva pe cont propriu, ci doar cu ajutorul firmelor de specialiozate în servicii de repatriere decedati, cum suntem noi, cei de la Kirilă Funerar.

Repatrierea, prin servicii avantajoase

Am mai discutat și cu alte ocazii, aici pe blog, despre repatriere decedați, fie din perspectiva prețului, fie în ceea ce privește detalii la care să fiți atenți pentru a nu da de amatori. Cert este că ofertele de acest gen de la firmă la firmă diferă. Atenție! Nu va conta cu ce preț și când va fi adus în țară trupul neînsuflețit al celui drag. Iată câteva avantaje pe care le oferim clienților noștri:

Familia îndoliată nu trebuie să se deplaseze în țara din care este necesară repatrierea

În mod obișnuit, procedurile implică și un membru din familie, care ar urma să se deplaseze în țara în care a survenit decesul rudei. Astfel, acest lucru ar presupune costuri legate de transport dus-întors, cazare și masă. După caz, procedurile pot fi ȋngreuntate și din necunoaștere. De aceea, Kirila Funerar are o soluție, aceea de a nu impune deplasarea vreunui membru din familie. În schimb, reprezentanții firmei de pompe funebre, cunoscători și specialiști în repatrieri se pot ocupa de tot ce ține de repatriere în siguranță, timp optim și costuri avantajoase.

Nu contează din ce țară din Europa va fi făcută repatrierea.

Din fericire, suntem specialiști, cunoscători ai legilor și limbilor străine, așadar nu există o limită sau vreun motiv pentru care să nu realizăm repatrieri din Italia, fie Anglia, Germania sau orice altă țară din UE.

Toate actele necesare

Pentru că, din punct de vedere al documentelor ce trebuie întocmite, familia îndoliată are mai multe de parcurs, ne vom ocupa implicit de acest aspect. Primiți și consultanță, sprijin moral pe toată durata colaborării.

Includem aici și ajutor în ceea ce privește demersul legal de realizat în țară, în vederea decontării de la stat a ajutorului de înmormântare.

Punem la dispoziție accesorii funerare necesare

Spre exemplu, așa cum prevede legea în vigoare, la repatrieri, dat fiind și drumul foarte lung și nevoia de a conserva trupul neînsuflețit, se impune utilizarea unui sicriu special destinat acestor situații. La Kirilă Funerar regăsiți și astfel de accesorii și produse funerare.

Dispunem și de mașină funerară frigorifică, așadar toate condițiile optime sunt îndeplinite, pentru ca defunctul să ajungă în țară fără probleme și timpul parcurs să nu fie în defavoarea familiei îndoliate.

Veți fi sfătuiți din auzite…

Sunt multe cazuri ale celor care au trecut prin experiențe similare, necesitatea de a colabora cu o firmă de repatrieri. Vor sfătui la rândul lor, în funcție de greutățile cu care s-au confruntat. Spre exemplu, repatrierea din țări ale căror limbă nu o cunoașteți, în perioade de pandemie cum este cea actuală sunt aspecte care îngreunează situația. Apelați numai la profesioniști, la firme autorizate și cu experiență.

Vă așteptăm în cadrul paginii noastre pentru detalii despre repatriere decedati sau ne puteți apela la orice oră la 0749 087 859.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *