Scurt ghid practic pentru momente dificile după pierderea celor dragi. Cum funcționează serviciul de repatrieri Kirilă funerar în 4 pași simpli?

Pierderea cuiva drag este întotdeauna un moment dificil. Este de neimaginat ceea ce putem simți în acele momente, iar stresul cu privire la urgentarea ceremoniei și a trecerii celui decedat în „lumea celor drepți” nu ar mai trebui să fie și aceasta o problemă.

Desigur, cei mai mulți dintre noi suntem și surprinși de acest moment, deoarece nu poate fi planificat, de multe ori înmormântarea fiind de ordinul hazardului. Însă întotdeauna sprijinul este binevenit în aceste situații.

Compania noastră s-a înființat în 2004, iar principalul nostru scop a fost să sprijinim și să ajutăm oamenii aflați în aceste momente de cumpănă. Ne-am axat pe repatrieri, știind că pierderea unei persoane dragi în străinătate și imposibilitatea de a aduce persoana acasă este sfâșietoare.

Am străbătut, prin intermediul acestui serviciu, peste 300.000 de kilometri în comunitatea europeană, ocupându-ne de repatrieri. Știm că acesta este un moment greu în viața familiilor celor decedați, mulți dintre ei nereușind să acopere financiar costurile unei repatrieri.

Tocmai de aceea, ne-am propus ca de fiecare dată să obținem cele mai avantajoase prețuri pentru acest serviciu.

 

Care este principalul beneficiu al alegerii serviciului de repatriere decedati la compania
Kirilă Funerar?

Noi am ales să te scutim de taxe ascunse, de prețul extra pentru servicii sau prețuri umflate. Spre exemplu, unul dintre beneficii este faptul că includem în pachetul de repatriere și întocmirea documentelor legale în străinătate.

Cu alte cuvinte, plătești o singură dată, iar noi ne ocupăm de tot stresul și de toate aspectele organizatorice, dar și legale, pentru a-ți aduce persoana dragă înapoi acasă. Astfel, o vei putea însoți pe ultimul drum, alături de familie, oficiind slujbele religioase și tot ceea ce se obișnuiește în aceste momente, așa cum este drept și corect creștinește.

Îți înțelegem durerea și am ales să te susținem, nu doar să reprezentăm o altă firmă gata să profite de situația ta de moment.

Scurt Ghid Practic – Cum decurge procesul de repatriere decedați la compania Kirilă Funerar?

Din 2004, de la înființare, am deservit peste 9.500 de clienți. Am pus mereu accent în principal pe seriozitate.

Pas 1.

Ne ocupăm prima dată de tot ce înseamnă spectru legal, chiar dacă apropiații persoanei decedate nu pot fi prezente în localitatea unde a avut loc evenimentul tragic. Pregătim toate actele și autorizațiile necesare pentru a putea prelua și transporta persoana decedată în țară, din întreaga Europă.

Pas 2.

Efectuăm transportul funerar din localitatea unde a avut loc decesul în România cu mașini funerare noi, dotate cu sisteme frigorifice. Respectăm cu strictețe toate condițiile impuse de Uniunea Europeană pentru repatrierile funerare. În tot acest timp, pentru liniștea ta și a familiei tale, te vom ține la curent cu ruta pe care o vom urma.

Pas 3.

Apoi pregătim decedatul pentru oficierea ceremoniei funerare. Acest aspect este și el unul extrem de important pentru firma noastră, întrucât ne dorim să vă fim alături nu doar spiritual și moral, ci și să ne ocupăm într-un mod profesional de persoana în cauză. Până la urmă, pe lângă suportul și înțelegerea noastră, ne asumăm totuși niște servicii pe care trebuie să le livrăm clienților.

În procedura de îmbălsămare ne folosim de o tehnică specială: tanatopraxia – o tehnică revoluționară în România, dar foarte foarte utilizată în afară. Practic, am învățat de la cei mai buni și am inovat în permanență.

Cu ce te ajută pe tine această procedură specifică de îmbălsămare făcută de noi?

Acesta este unul dintre modurile noastre de a te scăpa de taxe suplimentare. Spre exemplu, în UK ai plăti peste 250 lire, doar pentru îmbălsămare. Noi îți aducem persoana dragă în țară și realizăm îmbălsămarea în propriul nostru laborator modern. Folosim pentru transport sicriele speciale din zinc, sigilate prin sudură. Plus sicriul de lemn în care sosește persoana decedată.
Ba mai mult, am adus profesori din Anglia care ne-au învățat tehnici și metode moderne de a lucra. În plus, la nivel de dotări, avem și mașină frigorifică, ce ne ajută să transportăm persoana decedată fără costuri suplimentare, fără probleme.

Prin această tehnică, readucem și corpul celui decedat în perfectă stare naturală, putându-te bucura pentru o ultimă dată de aspectul îngrijit și complet natural al persoanei dragi ție. Practic, plătești mai puțin, fără taxe ascunse, beneficiind de un serviciu de calitate superioară.

Lăsăm deoparte acul, seringa și formolul, forma tradițională de îmbălsămare și folosim un laborator complet și o echipă dedicată pentru acest serviciu. După cum spuneam, din 2015 ne-am axat pe repatrieri și dorim să-ți oferim cele mai bune servicii în această arie.

Pas. 4

După ce am realizat procedura de îmbălsămare putem într-un final să pregătim decedatul pentru a primi ultima slujbă și binecuvântare, pentru a-i asigura o trecere lină în lumea de apoi.

Ca principale beneficii în procedeul de repatriere cu firma Kirilă Funerar
oferim:

  • efectuăm repatrierea la cele mai oneste și corecte prețuri, fără costuri ascunse sau neprevăzute
  • o echipă dedicată formată din oameni pasionați care au soluțiile potrivite pentru orice situație
  • posibilitatea de a putea onora creștinește moartea unei persoane dragi, fără a trebui să vă deplasați în localitatea sau în țara unde s-a întâmplat nefericitul eveniment
  • documentele se pot întocmi fără ca familia să fie prezentă în localitatea unde a avut loc tragicul eveniment
  • posibilitatea de a oferi celui drag în ultimele sale momente un serviciu de îmbălsămare care să-i redea aspectul natural tehnici speciale, laborator special și echipă de repatrieri dedicate.

Toate aceste avantaje le-am gândit special pentru a-i ajuta pe cei aflați la nevoie. Dacă te afli în dificultate și dorești să te ajutăm, contactează-ne.

Avem peste 300.000 de kilometri efectuați în comunitatea europeană, mașina fiind mereu la dispoziția ta.

Contactează-ne și te ajutăm să treci peste aceste momente grele!

Află mai multe despre serviciul nostru de repatriere decedati aici: https://kirilafunerar.ro/repatriere-decedati

Telefon 24/7: 0749087859

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.