Deces în străinătate – cum eficientizezi costurile de repatriere

Decesul unei persoane apropiate vine de cele mai multe ori inopinat. Tocmai de aceea trebuie să te organizezi cât mai bine în cel mai scurt timp. Lucrurile sunt mai complexe când vine vorba despre un deces în străinătate și serviciul de repatriere decedatați.

Știm că una din cele mai importante griji când cineva dorește să aducă acasă un apropiat este legată de partea financiară, având în vedere că, într-un timp scurt, sunt foarte multe cheltuieli.

Noi, echipa Kirilă Funerar, îți punem la dispoziție servicii profesionale de repatriere și în acest articol dorim să lămurim ce costuri implică acestea.

Cât costă repatrierea?

Când vine vorba despre repatriere decedati, costurile sunt relative într-o oarecare măsură.

Prețul se calculează în funcție de distanța care trebuie parcursă, de sicriul ales, dar și de alte eventuale produse și servicii pe care dorești să le procuri de la firmă.

Ce includem noi în costurile de repatriere:

  1. Sicriu
  2. Documentația legală – toate documentele necesare, conform legii
  3. Transport din localitatea în care se află trupul neînsuflețit până în România
  4. Autovehicul dotat corespunzător – mașini frigorifice care asigură temperatura adecvată pe toată durata transportului

Deci, toate condițiile pentru ca defunctul să ajungă în țară și să fie înmormântat cum se cuvine. Ulterior, poți solicita și serviciile pe care ți le oferim în România. Ne referim aici la pachetele pentru înmormântare pe care le putem pregăti pentru tine, la coroane și aranjamente florale.

Cum eficientizezi costurile?

Căutată oameni cu experiență în repatrieri

Alege o echipă care are experiență în repatrieri. Va însemna costuri și timp eficientizat. În schimb, vei câștiga liniște și mai mult timp să te ocupi de aspectele care țin exclusiv de tine.
Referitor la experiența noastră, avem la activ sute de rapatrieri din toată Europa.

Pentru costuri mai mici, optează pentru transportul terestru

Transportul funerar se poate realiza terestru sau aerian. Costurile repatrierii cu autovehicul sunt mai mici față de transportul cu avionul. De asemenea, timpul în care se desfășoară totul este optim.

Studiază piața 

Studiază piața, caută și cere recomandări ca să alegi o firmă de încredere. Poate ai cunoscuți care au trecut prin situația ta. Cere-le părerea despre firma care a făcut repatrierea.

Totodată, verifică recenziile pe care le au firmele pe internet. Vezi ce spun clienții lor despre experiența repatrierii.

Mai multe detalii despre cum decurge o repatriere decedați la Kirilă Funerar îți oferim pe site-ul nostru www.kirilafunerar.ro.