Repatrieri ieftine – ce se poate ascunde în spatele acestor pachete de servicii mai ieftine decât în mod obișnuit

Pierderea cuiva drag este cu siguranță unul dintre cele mai nefericite evenimente ce au loc în viața fiecăruia. Fie că decesul se întâmplă subit sau că este o consecință a unei boli – așadar este premeditat – acesta îi afectează în același fel pe cei apropiați ai celui decedat.

Pandemia cu care se confruntă populația la nivel global în momentul de față a adus după sine numeroase decese în mai toate țările. De la o țară la alta, numărul celor decedați a variat foarte mult, printre cele mai afectate din Europa fiind Italia, Spania, Marea Britanie și Franța.

Atunci când un deces survine când persoana în cauză se află chiar pe teritoriul țării unde s-a născut, procedurile în ceea ce privește înmormântarea sunt destul de simple. Însă în momentul în care aceasta își pierde viața pe teritoriul unei țări străine, lucrurile sunt ceva mai complicate.

Servicii de repatriere decedați în condiții optime

Sunt multe formalități ce trebuie făcute pentru a-l readuce pe cel decedat în țara de domiciliu. În primul rând, ar trebui să se cunoască legislația din țara unde a avut loc decesul și toate formalitățile ce se fac acolo pentru a se putea face repatrierea. Desigur, acest gen de informații se pot regăsi în mediul online, dar indicat ar fi să se apeleze la o firmă specializată pe repatrieri care este la curent cu toate procedurile din fiecare țară.

Aici intervenim noi, Kirilă Funerar! Având experiență în repatrierea decedatilor din țările din Europa, venim în întâmpinarea clienților noștri cu toate informațiile, sfaturile și ajutorul de care au nevoie pentru ca repatrierea să aibă loc în siguranță și în condițiile legii.

Fără costuri ascunse sau alte taxe suplimentare!

Pentru cei interesați de serviciile de repatriere decedati Italia, adunarea informațiilor necesare și procedura în sine pot fi deosebit de stresante și cu siguranță ar ocupa mult timp. Însă cu ajutorul nostru, totul este cu mult simplificat. Deținem deja toate detaliile necesare și știm toți pașii ce trebuie urmați în acest sens.

Pe piața din România și-au făcut apariția tot mai multe firme ce se ocupă de repatrierea decedatilor. Costurile diferă de la una la alta, în funcție de serviciile pe care le includ pachetele puse la dispoziția clienților.

Sfatul nostru este să se acorde o atenție sporită atunci când trebuie făcută o alegere în acest sens. Sunt multe firme care practică taxe ascunse, care nu sunt menționate de la bun început, iar clienții se pot trezi ulterior că mai au de plătit în plus pentru îmbălsămare sau alte servicii ce ar fi trebuit să fie deja incluse în pachet.

Alte situații ce pot apărea ulterior țin de serviciile ce se menționează a fi incluse, însă nu sunt duse la bun sfârșit. Unii pot profita la maxim de situația tragică în care se află clienții la momentul respectiv și pot da vina apoi pe circumstanțele în cauză, încercând să justifice omiterea anumitor servicii despre care s-a discutat inițial.

La Kirilă Funerar clienții nu trebuie să își facă probleme în legătură cu unele taxe suplimentare ce pot apărea ulterior și au garanția că prețul stabilit inițial pentru pachetul ales va rămâne același până în momentul în care serviciile oferite se finalizează.

Accesează site-ul nostru pentru a descoperi toate informațiile necesare în legătură cu repatrierea decedatilor și ia legătura cu un consultant în cazul în care ai nevoie de unele detalii suplimentare.