Deces în străinătate – cum eficientizaţi costurile de repatriere decedati

Inevitabil, moartea face parte din viețile noastre. Adevărul trist este că venim pe această lume fiind datori cu o moarte. Probabil nimic nu ne pregătește de un astfel de moment. Tocmai pentru că este surprinzătoare și vine inopinat se întâmplă ca întregul proces de organizare a înmormântării să fie unul mai complicat. Mai ales când la mijloc este vorba despre repatriere.

Vă punem la dispoziție servicii profesionale de repatriere. Să lămurim însă și ce costuri implică acestea. Una din cele mai importante griji este despre partea financiară. În fond, într-un timp scurt sunt foarte multe cheltuieli, ceea ce pentru multe familii îndoliate înseamnă nevoia urgentă de a împrumuta bani.

Cât costă repatrierea

Când vine vorba de repatriere decedati cost lucrurile sunt relative într-o oarecare măsură. Depinde de serviciile pe care le doriți. Atragem atenția încă o dată că sunt și firme neserioase care doresc să profite de pe urma acestor suferințe. Își prezintă oferta de repatriere, însă costurile sunt pe rând detaliate. Pe parcursul colaborării beneficiarii află că mai au de achitat alte și alte taxe. Este un semnal de alarmă atunci când cereți oferte de preț de la firmă la firmă și va sunt negociate tarifele.

Ce includem noi în costurile de repatriere:

  • Sicriul – Un sicriu respectuos + sicriul de zinc necesar pentru a face un transport funerar internațional
  • Documentație necesară – certificate, avize, pașaportul mortuar și tot ce implică procedura, conform legii. În plus, vă punem la dispoziție și posibilitatea de a nu vă deplasa și de a împuternici pe agenții noștri să preia trupul neînsuflețit. În acest mod veți economisi timp, dar mai ales bani pe care în mod normal i-ați fi cheltuit pe drum și cazare.
  • Transport de la preluare și până la destinația aleasă.
  • Autovehicul dotat corespunzător – mașini frigorifice care asigură temperaturi controlate pe toată durata transportului.

Deci toate condițiile pentru ca defunctul să ajungă în țară și să fie înmormântat cum se cuvine. Ulterior, puteți solicita și ofertele noastre în ceea ce privește organizarea funeraliilor.

Cum eficientizaţi costurile serviciului de repatriere decedati

Preferați aceeași firmă – mai ales când alegeți serviciile în regim de urgență pot fi taxe aplicate. Dacă alegeți aceeași firmă pentru tot ce implică repatrierea sunt șanse ca prețul final să fie unul mai bun.

Preferați pachete de servicii, nu servicii individuale – de la caz la caz, există diferențe de costuri pe care firmele de profil le practică. O regulă general valabilă însă este că serviciile individuale ar putea să nu fie la fel de avantajoase față de cazurile în care optați pentru pachete de servicii.

Căutați oameni cu experiență în domeniul de repatriere – pe principiul amatorul mai mult încurcă lucrurile și în cele din urmă vă dați seama că de fapt specialistul are tarife justificate, preferați oricând o firmă cu o echipă ce are experiență. Va însemna costuri și timp eficientizat, pentru a câștiga în schimb liniște, timp petrecut cu persoană trecută în neființă, nu stresându-vă mai mult cu detalii legate de organizarea înmormântării.

Recomandări

Studiați piața, căutați recomandări pentru a alege o firmă de încredere. De asemenea, este relevantă experiența în domeniu. În cazul nostru, avem sute de colaborări, am realizat repatrieri nenumărate, din toată Europa.

De preferat să existe și un răspuns în scris, ca dovadă a colaborării în termenii stabiliți. Mai toate discuțiile sunt telefonice, însă acest lucru nu este o confirmare sau dovadă oficială. Pentru a evita situații neplăcute trebuie să puneți riscul în față.

Firma trebuie să fie una acreditată să realizeze proceduri de repatriere, să dețină și flota auto corespunzătoare.

Transportul funerar se poate realiza terestru sau aerian. Costurile repatrierii cu autovehicul sunt mai mici și timpul în care se va desfășura totul este unul optim.

Pentru oferte de preț puteți apela la orice oră: 0040749087859. 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *